Naalakkersuisoq er stolt over landsholdets præstation ved VM kvalifikationsturneringen

Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke er stolt af landsholdets præstationer. Hele landet heppede på det grønlandske landshold spillede finale i VM-kvalifikationsturneringen ved det nordamerikanske-og caribiske mesterskaber, og Naalakkersuisoq ser en lys fremtid i landsholdet.

 

På vegne af Naalakkersuisut vil, Peter P. Olsen, takke landsholdet, trænere og de medvirkende for en underholdende turnering.

 

”Jeg er virkelig stolt over holdets indsats i turneringen. Som Naalakkersuisoq for Idræt, er det inspirerende at se, et hold som har knoklet sammen med en fantastisk sammenhold, kæmpe for et mål. Selvom vi ikke fik formået at kvalificere os til VM, har landsholdet løftet vore hverdage og vi har med stor passion fulgt dem. Naalakkersuisut finder det vigtigt at børn og unge skal have rollemodeller og vore landshold, som har flere unge spillere i blandt dem, er de gode rollemodeller. De kan være stolte af sig selv.” siger Peter P. Olsen og fortsætter, ”Landsholdet inspirerer mig og Naalakkersuisut til at fortsætte arbejdet for et sundere Grønland med en fælles ambition om at være verdens mest fysisk aktive land. Vi glæder os til at følge med og heppe landsholdet i fremtiden.”

 

Naalakkersuisut ønsker landsholdet en god rejse hjem og al held og lykke i fremtiden.