Gå til sidens indhold
  1. Del link

Ny Styrelseschef for Uddannelsesstyrelsen

Sendes af: Departement for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke
Kaali Olsen
Foto: Kristen Møller

Kaali Olsen er blevet udnævnt som chef for Uddannelsesstyrelsen. Blandt mange ansøgere valgte et enigt ansættelsesudvalg at tilbyde stillingen som styrelseschef til Kaali Olsen, som han har takket ja til, til stor glæde for departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke.

Kaali Olsen er 58 år, og kommer fra en stilling som souschef i Uddannelsesstyrelsen og har siden 15. november været konstitueret styrelseschef.

Kaali Olsen har arbejdet med uddannelsesområdet siden 1996 og har et helt særligt kendskab til folkeskoleområdet.

Som styrelseschef får Kaali Olsen nu ansvaret for at være i spidsen for implementering af Inatsisartutlov om folkeskolen.

Derudover skal Kaali Olsen lede det fortsatte arbejde med implementeringen af en række Inatsisartutlove på førskoleområdet samt efterskole og højskoleomådet. Han får derfor en vigtig rolle ift. at samle og videreudvikle uddannelsesområdet. Kaali Olsen skal sikre at samarbejdet med kommunerne videreudvikles og også være med til at danne bro mellem folkeskolen og erhvervsuddannelserne samt gymnasierne således, at flere unge går i gang med en uddannelse efter folkeskolen.

Departementet for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke glæder sig til samarbejdet.

For yderligere oplysninger kontakt Departementschef Karsten Peter Jensen i Departement for Uddannelse, Kultur, Idræt og Kirke på telefon +299 34 50 00