Gå til sidens indhold
  1. Del link

Ny departementchef

Sendes af: Departement for Sundhed
Nike Berthelsen
Naalakkersuisut har ansat den 43-årige Nike Berthelsen som ny chef i Departementet for Sundhed.

Nike Berthelsen er for tiden ansat som direktør for Velfærd i Qeqqata kommunia og tiltræder sin nye stilling som departementchef pr. 1. februar 2022.

”Vi glæder os rigtigt meget til at få Nike Berthelsen med på holdet. Han er kompetent, har flere års ledererfaring og så har han en solid karriere i det offentlige samt i frivillige organisationer”, siger Naalakkersuisoq for Sundhed, Kirsten L. Fencker.

Nike Berthelsen kommer fra en stilling som direktør for Velfærd ved Qeqqata kommunia hvor hans fokus blandt andet var udvikling af organisationen, samarbejde mellem alle kommuner og selvstyret, kommunikation med borgerne, rådgivning, vejledning samt sikrer, at de enkelte afdelinger udførte deres arbejde i overensstemmelse med de faste rammer om mål i Qeqqata kommunia.

Nike Berthelsen ser frem til at starte på sit nye job.

"Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaverne. Grønland står overfor nogle store udfordringer på det sundhedsmæssige område. Der er allerede nogle gode indsatser i gang indenfor området og disse indsatser skal vi have kigget på og videreudviklet. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Naalakkersuisoq for Sundhed og sammen med de dygtige medarbejdere og ledere i hele departementet, hvor vi sammen skal udvikle og gennemføre den gældende sundhedspolitik udstukket af Nalaakkersuisut", siger Nike Berthelsen