Stor interesse for vaccination i Nuuk – desværre blev flere sendt hjem uvaccineret

vaccination Der har i dag været meget stor interesse for at blive vaccineret. Desværre har planlægningen ikke imødekommet den store efterspørgsel. Men der arbejdes på at udvide tilbuddet, og der er allerede offentliggjort mange nye datoer for vaccination. Se datoerne her.

Borgerne i Nuuk har udvist stor vilje til at kæmpe mod COVID-19 ved at lade sig vaccinere, og det er enormt positivt at se så engageret en befolkning. Vi må derfor også erkende, at vi har fejlet, når vi ender med at sende så mange personer hjem uvaccineret, efter de har stået flere timer i regnen. Det er naturligvis utilfredsstillende at møde op uden at kunne få vaccinen. Vi beklager dybt håndteringen af dette vaccinationsevent.

Vi opfordrer dem, der ikke fik vaccinen i dag, til at komme igen en af de mange andre datoer, der tilbydes vaccination. Der arbejdes på at forbedre proceduren for vaccinationsindsatsen, således at borgerne ikke igen skal opleve at gå uvaccineret hjem.

Datoerne for vaccinationerne kan ses her: corona.nun.gl/emner/vaccination/vaccinationssted

Vi arbejder endvidere i øjeblikket på at udvide åbningstiderne og antallet af de dage, der sker vaccination. . Disse nye tilbud vil blive meldt ud løbende de kommende dage, og vi skal opfordre alle til at følge med i nyhederne og på corona.nun.gl

Stor tak til de frivillige, som brugte deres ferie til at hjælpe til i dag.