Pele Broberg har holdt møde med Formanden for iværksætterforeningen Sakkut

Naalakkersuisoq for Udenrigsanliggender, Erhverv, Handel og Klima Pele Broberg og Napaartoq Petrussen, Formand for iværksætterforeningen Sakkut, mødtes i juni til en samtale om hvordan man kan skabe bedre vilkår for iværksætterne i Grønland. Sakkut er en iværksætterforening som har til formål at skabe bedre rammer for iværksættere i Grønland og give dem et fælles talerør og en fælles stemme så politikere og andre beslutningstagere relevante for iværksættere kan henvende sig ét sted.
Naalakkersuisoq ser det som stærkt nødvendigt at skabe gode vilkår for iværksætterne i Grønland, da iværksætterne er afgørende for innovation og lokale tiltag, der engagerer lokale kræfter, og skaber grobund for positiv udvikling i Grønland.
Naalakkersuisoq for Udenrigsanliggender, Erhverv, Handel og Klima Pele Broberg var derfor glad for det meget konstruktive og oplysende møde med Formanden for Sakkut og ser frem til et samarbejde med iværksætterforeningen om at skabe bedre rammer og vilkår for iværksætterne i Grønland.

Kontakt: Juno Berthelsen, Ministersekretær, +299 26 73 72 Email: jube@nanoq.gl