Fire valg den 6. april 2021

Tirsdag den 6. april 2021 er der valg til Inatsisartut samt valg til kommunalbestyrelse, bygdebestyrelse og menighedsrepræsentation. Valg til bygdebestyrelse gælder alene for de, som bor i en bygd.

Til alle fire valg kan du afgive din stemme før valgdagen ved at brevstemme. For at mi-nimere risikoen for corona-smitte opfordrer kommunerne og Grønlands Selvstyre alle vælgere til at brevstemme. Brevstem i god tid, så din brevstemme kan nå frem til tiden. Du kan brevstemme fra et kommunalt kontor.

Valg til Inatsisartut
Valgdagen er tirsdag den 6. april. Du kan tidligst brevstemme fra tirsdag den 23. februar.

Valg til kommunalbestyrelse
Valgdagen er tirsdag den 6. april. Du har kunnet brevstemme siden den 1. januar.

Valg til bygdebestyrelse
Valgdagen er tirsdag den 6. april. Du har kunnet brevstemme siden den 1. januar.

Valg til menighedsrepræsentation
Valgdagen er tirsdag den 6. april. Du har kunnet brevstemme siden den 1. januar.

Står du på valglisten?
For at kunne stemme ved de fire valg, skal du stå på den valgliste, som gælder for det sted, hvor du har officiel adresse. Det er din adresse i cpr-registeret, som er din officielle adresse. Det er dit ansvar at sikre, at du står på valglisten. Du kan spørge kommunen, om du står på valglisten.

Ved alle fire valg gælder, at du skal have meldt adresseændring til kommunen senest 6 uger før valgdagen for at kunne være på valglisten i den kommune, hvor du bor. Både for valg til Inatsisartut og for de tre kommunale valg er fristen for adresseændring tirsdag den 23. februar.


For yderligere oplysninger kontakt: Afdelingschef Klaus Georg Hansen, kgh1@nanoq.gl, 34 51 11.