Hyldest af idrættens og sundhedens forbilleder

Paarisa, Grønlands Idrætsforbund og Elite Sport Greenland hylder ildsjæle og forbilleder inden for idræt og sundhed ved Maligassiuisut Show 2020 lørdag d. 14. november i Katuaq.

Maligassiuisut Show handler om at fremhæve, fejre og hylde de mennesker, som gør en forskel inden for idræt og sundhed, og som kan være til inspiration for os alle. I år er det 6. gang showet afholdes.

På lørdag kl. 20.00 byder Laali Berthelsen og Hans Peter Poulsen velkommen til showet i Katuaq. Covid-19 restriktioner betyder, at showet i år afholdes som et lukket arrangement. Alle får alligevel mulighed for at tage del i hyldesten og underholdningen, da showet transmitteres direkte på KNR.

Som altid uddeles en række priser denne aften; Paarisa, som er en enhed i Socialstyrelsen i Grønlands Selvstyre, uddeler priser til Årets aktive skole, Årets aktive arbejdsplads og Årets aktive i samfundet.

Grønlands Idrætsforbund uddeler i samarbejde med Faxe Kondi legater til Årets Idrætsperson, Årets Træner og Årets Leder. Derudover uddeles i år en særpris for en særlig bedrift.

Elite Sport Greenland uddeler i samarbejde med Grønlandsbanken, Telepost og Sparinvest prisen for Årets Elitepræstation og Årets Talentudviklingspris.

Prisuddelingen krydres med underholdning ved blandt andet Nina Kreutzmann Jørgensen, Frederik Elsner og Maalia, fællessang/-aktivitet og meget mere. Vanen tro kan publikum glæde sig til flere overraskelser undervejs, så se med når KNR sender live fra Maligassiuisut Show 2020 i Katuaq lørdag den 14. november kl. 20.00 – 22.00.

For yderligere oplysninger kontakt:
Paarisa: Faglig leder Kirsten Fencker, på tlf. 34 69 06 eller kfen@nanoq.gl

Grønlands Idrætsforbund: Projektkonsulent Poul Petersen på tlf. 34 81 53 eller poul@gif.gl

Elite Sport Greenland: Elitekonsulent Muusaarannguaq Ostermann-Søholm på tlf. 34 81 52 eller muusa@elitesport.gl