Fangst af rensdyr og moskusokser sluttede i visse regioner pr. 15. oktober 2020

Hermed en venlig meddelelse fra APNN om, at 15. oktober 2020 midnat var sidste dag for erhvervsfangst af rensdyr i regionerne Nuussuaq, Naternaq, Qassit og Neria samt i Region 11 i Syd-Grønland. Fritidsfangst af rensdyr i de pågældende regioner sluttede allerede den 30. september.

 

Fritidsfangst af rensdyr i regionerne Sisimiut-Kangerlussuaq, Akia-Maniitsoq, Ameralik og Qeqertarsuatsiaat fortsætter til og med 31. oktober. Erhvervsfangst af rensdyr fortsætter i de pågældende regioner til og med 31. december.

Erhvervs- og fritidsfangst af moskusokser i regionerne Sigguk, Naternaq, Sisimiut og Region Maniitsoq ved Kangerlussuaq sluttede ligeledes den 15.oktober 2020.

 

APNN skal erindre om, at det er lovpligtigt at returnere licenser fra fangst af rensdyr og moskusokser med fangstmelding til Kommunens Borgerservice senest 14 dage efter fangstperiodens afslutning – licenserne skal returneres også selv om man ikke har fanget noget.

 

 

 

 

 

For nærmere information kontakt Amalie Jessen, Afdelingschef, Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug, tlf.: 34 53 06, e-mail: amalie@nanoq.gl