Fortsætter som departementschef

Den siddende departementschef Jørgen Isak Olsen fortsætter i sin stilling som chef for Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug.

Stillingen som departementschef i Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug blev slået op april i år, eftersom Jørgen Isak Olsen åremåls ansættelsesperiode ville udløbe til september. Idet hans kontrakt har været forlænget tidligere skulle stillingen slås på.

Naalakkersuisut besluttede, torsdag, den 20. august 2020, at Jørgen Isak Olsen ansættes som departementschef til den stilling, som han har bestridt siden 2013.

Naalakkersuisoq for Fiskeri, Fangst og Landbrug Jens Immanuelsen glæder sig over, at Jørgen Isak Olsen fortsætter som chef for departementet:

Jeg har stor tiltro til Jørgen Isak Olsens evne som leder for en af landets vigtigste administrative poster. Jørgen Isak Olsen har hidtil udvist stor engagement og hengivenhed for sit virke, og er en stor inspirator for sine medarbejdere i departementet”, siger Naalakkersuisoq for Fiskeri, Fangst og Landbrug Jens Immanuelsen, og fortsætter:

Jeg ser frem til et konstruktiv samarbejde med ham. Vi har store samfundsvigtige opgaver foran os, som den lovgivende magt har vedtaget, som departementet skal udmønte.  Vi har fiskere, fangere, fåreholdere og fiskerierhvervet som departementet skal servicere herunder hele veterinær og levnedsmiddel området.

Jørgen Isak Olsen kommer også til at deltage videre i processen for udarbejdelse af ny fiskerilov.

Jeg håber, og tror på, at fiskeriloven kan færdiggøres i en overskuelig fremtid, og jeg er tryg ved, at Jørgen Isak Olsen kommer til at stå i spidsen for departementets bidrag i forhold til det arbejde,” siger Jens Immanuelsen.

Jørgen Isak Olsen glæder sig til at fortsætte som chef i Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug:

Jeg er beæret over, at Naalakkersuisut med deres tillid til mig, har genvalgt mig som departementschef for fiskeri, fangst og landbrug. Jeg vil ihærdigt arbejde for landets vigtigste erhverv, som jeg hidtil har gjort, og ikke mindst for Naalakkersuisoq for området”, siger Jørgen Isak Olsen.  

Jørgen Isak Olsen har været ansat i departementet siden 2009.

For yderligere oplysninger kan direktør i Formandens Departement Simigaq Broberg kontaktes ved at sende e-mail til sbro@nanoq.gl, eller ved at ringe til 34 50 00.