Ny topleder for Sundhedsvæsenet er fundet

Det bliver den tidligere styrelseschef Jóanis Erik Køtlum der bliver ny direktør for sundhedsvæsenet.

Som direktør får han opgaven med at styre sundhedsvæsenet igennem coronakrisen, styrke og fortsat udvikle en kultur og praksis, hvor patienten sættes først og inddrages på forskellige niveauer.

Jóanis Erik er uddannet Cand. Merc. fra CBS i København. Han har arbejdet inden for sundheds- og sygehusadministration i hele sin karriere og har videreuddannet sig bredt inden for ledelsesområdet, særligt inden for projektledelse og i IT understøttende funktioner i sundhedsvæsenet. Jóanis Erik Køtlum sad i stillingen som styrelseschef fra 2013-2016 og har det seneste år løst opgaver for sundhedsvæsenet, som selvstændig konsulent.

”Med de store udfordringer og spændende udviklingsprojekter inden for sundhedsområdet er det med stor tilfredshed at det har været muligt at tiltrække en så kompetent person som Jóanis Erik, der ud over sin store faglige styrke også er vild med Grønland og befolkningen”, siger Departementschef Tine Pars.

 

Jóanis Erik Køtlum er færing, er gift og har 3 børn.

 

For yderligere oplysninger kan departementschef Tine Pars kontaktes via email tine@nanoq.gl eller telefon +299 34 66 25.