Ane Lone Bagger udtræder som Naalakkersuisoq

Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur og Kirke Ane Lone Bagger udtræder efter eget ønske, baggrunden er behov for at fokusere på helbred og familie.

Det har været en svær beslutning at vælge at udtræde, men jeg har valgt at fokusere på mit helbred og min familie,” siger Ane Lone Bagger, og fortsætter:

Jeg vil gerne takke for den tillid, der er vist mig i forbindelse med min indlemmelse blandt Naalakkersuisut, og jeg vil også gerne takke alle dem, som jeg har haft et politisk samarbejde med. Ikke mindst vil jeg gerne sige dybfølt tak til samtlige de ansatte, som jeg har arbejdet sammen med.” 

Ane Lone Bagger var Naalakkersuisoq fra 5. oktober 2018 til og med 31. juli 2020. Formand for Naalakkersuisut Kim Kielsen modtager Ane Lone Baggers fratrædelse med forståelse for hendes bevæggrund:

Selvom det ærgrer mig dybt, at vi ikke længere kommer til at arbejde sammen i Naalakkersuisut har jeg stor respekt for at Ane Lone vil prioritere sit helbred og sin familie. Jeg takker Ane Lone for hendes store indsats, og ønsker hende det bedste fremover.”

Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke, som Ane Lone indtil nu har været Naalakkersuisoq for, varetages midlertidigt af Naalakkersuisoq for Boliger og Infrastruktur Karl Frederik Danielsen.

For yderligere oplysninger kan du rette henvendelse til Ministersekretær Steve Sandgreen via mail til: stev@nanoq.gl