NemPost er udfaset

I forbindelse med indførslen af Offentlig Digital Post er NemPost-løsningen udfaset. De borgere, som benyttede NemPost kan derfor ikke længere tilgå deres konto.

I 2020 bliver det obligatorisk for alle borgere, 15 år og derover, at modtage digital post fra offentlige myndigheder. Offentlig Digital Post erstatter dermed den rolle som NemPost tidligere havde som borgernes digitale og sikre kommunikationskanal til myndighederne.

NemPost havde omtrent 3000 brugere, som modtog digital post fra Skattestyrelsen. Skattestyrelsen har ikke sendt digitale breve til borgernes NemPost konto siden januar 2020, der ligger derfor ikke nyt ulæst post i borgerens indbakker.

Digitaliseringsstyrelsen anbefaler, at alle borgere forbereder sig på indførslen af Offentlig Digital Post. Dette indebærer, at de anskaffer sig et NemID og opretter en e-Boks konto.

For yderligere information om Offentlig Digital Post, læs her: https://www.sullissivik.gl/Emner/Digital-post?sc_lang=da-DK&mupid=Sermersooq

For yderligere oplysning kontakt Projektleder Josefine Asta Pedersen i Digitaliseringsstyrelsen på telefon +299 34 64 12 email jped@nanoq.gl