Ivalo har færdiggjort sit virke

Af: Kim Kielsen Formand for Naalakkersuisut

Jeg har modtaget den sørgelige nyhed, at forhenværende informationschef ved Hjemmestyret, fhv. kommunikationschef ved Tele Post Greenland, fhv. direktør for KNR Ivalo Egede er afgået ved døden.

Jeg vil hermed gerne viderebringe vores kondolencer til Ivalos søn, Masaana, hendes barnebarn og samtlige hendes familie.

Ivalo Egede har gjort et stort arbejde for vort land. Hun var uddannet indenfor kommunikation, og gjorde god brug af sin uddannelse i de forskellige stillinger hun har besat, hvor hun altid har vist stor vilje for at være med til at betjene samfundet.

Jeg lærte Ivalo at kende, da hun var marketingchef i Royal Arctic Line.  Ivalo gik op i god betjening, og jeg kan huske, når vi tog hen til Royal Arctic Line, så gik hun altid op i, at hvem end der kom ind på hendes arbejdsplads, skulle føle sig godt behandlede.

Ivalo førte an i opstarten af Hjemmestyrets informationsafdeling, Tusagassiivik. Hun havde stor viden omkring løsning af informationsformidlingsopgaver og kommunikation, og har sat et klart aftryk på fremgangsmåden indenfor det område.

Ivalo Egede har også arbejdet for Kalaallit Nunaata Radioa, KNR, hvor hun fra 2008 til 2013 besatte stillingen som direktør. Dermed har Ivalo Egede været vidt omkring og haft stor indflydelse med sit virke indenfor informationsformidling og medier i det grønlandske samfund. Æret være hendes minde.

 

På vegne af Naalakkersuisut

Kim Kielsen

Formanden for Naalakkersuisut