Erik Jensen fratræder Naalakkersuisut

Erik Jensen

Naalakkersuisoq for Råstoffer og Arbejdsmarked Erik Jensen har meddelt Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen, at han ønsker træde ud af Naalakkersuisut.

Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen har valgt at tage Erik Jensens eget ønske om at træde ud af Naalakkersuisut til efterretning:

Erik Jensens ønsker at træde ud af Naalakkersuisut, og jeg tager derfor hans ønske til efterretning”, siger Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen.

Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen har som konsekvens af Erik Jensens fratrædelse af Naalakkersuisut valgt at uddelegere de ressortområder, der sorterer ind under Departementet for Råstoffer og Arbejdsmarked, ud til øvrige medlemmer i Naalakkersuisut.

Råstofområdet vil komme til at blive en del af Naalakkersuisoq for Finanser og Nordisk Samarbejde Vittus Qujaukitsoq´s politiske ansvarsområder, derfor bliver Vittus Qujaukitsoq Naalakkersuisoq for Finanser og Råstoffer.

Arbejdsmarkedsområdet vil blive en del af Naalakkersuisoq for Erhverv, Energi og Forskning Jess Svanes ansvarsområder, som fremover skal være Naalakkersuisoq for Erhverv, Energi, Forskning og Arbejdsmarked.

Spørgsmål der vedrører indholdet af denne pressemeddeles kan rettes til ministersekretær Steve Sandgreen, som kan kontaktes pr. telefon: 59 66 59, eller pr. e-mail stev@nanoq,gl