Ny Styrelseschef

Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold skal have ny styrelseschef, og valget er faldet på Helene Broberg Berthelsen.

Helene Broberg Berthelsen kommer fra en stilling som direktør for børn og skole i Kommuneqarfik Sermersooq.

Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold glæder sig over at have fundet en styrelseschef med stor strategisk kompetence, indgående kendskab til den kommunale forvaltning og evne til at realisere alle de omfattende opgaver, som Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold står overfor. Nogle af de helt store opgaver bliver realiseringen af Naalakkersuisuts indsatser med at forebygge omsorgssvigt, styrke indsatsen overfor udsatte børn og unge samt implementeringen at et nyt folkesundhedsprogram.

”Jeg glæder mig over at vi kan udnævne en særdeles velkvalificeret styrelseschef, som med sin brede baggrund kan være med til at fortsætte de mange vigtige opgaver som Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold skal løfte. Helene Broberg Berthelsens store kendskab til det kommunale område er et meget stort plus for at sikre at Naalakkersuisuts arbejde med at sikre positiv udvikling for vore kommende generationer” siger Departementschef Julie Præst Wilche.


Helene Broberg Berthelsen starter 1. januar 2020.

Yderligere informationer: Departementschef Julie P Wilche, Departementet for Sociale Anliggender og Justitsområdet, Mobil: +299 551190, Email: jprw@nanoq.gl