Ny direktør i Mittarfeqarfiit

Naalakkersuisut har besluttet at Henrik Estrup tilbydes stillingen som Direktør i Mittarfeqarfiit. Henrik Estrup tiltræder stillingen den 1. juni 2019.

Henrik Estrup har en mange års ledelsesmæssig erfaring, senest som direktør i Arssarnerit. Tidligere har Henrik Estrup været direktør i Nuuk Imeq A/S, Great Greenland A/S og Nukissiorfiit.

Naalakkersuisoq Boliger og Infrastruktur Karl Frederik Danielsen udtaler:

"Jeg er meget glad for, at Naalakkersuisut har besluttet at tilbyde Henrik Estrup stillingen som Direktør i Mittarfeqarfiit. Henrik Estrup er en dygtig og engageret leder, med en solid ledelseserfaring. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Henrik Estrup.”

Henrik Estrup udtaler i forbindelse hermed:

Mittarfeqarfiit er en af Grønlands største virksomheder, som har stor indflydelse på hele trafik-infrastrukturen i Grønland. Jeg har tidligere ledet flere store grønlandske virksomheder, og ser frem til at arbejde sammen med de mange dygtige, kompetente og engagerede medarbejdere i Mittarfeqarfiit. Jeg ser også frem til at føre virksomheden gennem de kommende nødvendige forandringer, som følge af de generelt øgede krav til virksomheden, men også som følge af anlæggelsen af de nye lufthavne i Grønland”.

For nærmere informationer kontaktes ministersekretær Steve Sandgreen via stes@nanoq.gl