Fritidsjagtbevis skal være betalt inden 1. maj 2019

Det meddeles hermed fra Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug, at fritidsjagt-beviser iht. de gældende bekendtgørelser for rensdyr og moskusokser skal være betalt inden 1. maj 2019 for at komme i betragtning til ansøgning om rensdyr- og moskusok-selicenser i forbindelse med fritidsjagten sommer- og efterår 2019. Fritidsjagtbeviset skal således være betalt senest den 30. april 2019, hvis man agter at ansøge om li-censer til fritidsjagt på rensdyr og moskusokser.

Dette betyder, at personer, der betaler fritidsjagtbevis 1. maj eller senere ikke kan komme i betragtning til at ansøge om licenser til fritidsjagt på rensdyr og moskusokser sommer og efterår 2019.

Licenserne skal returneres
APNN har konstateret, at mindre end halvdelen af de rensdyr- og moskusokselicenser, der udleveres, bliver returneret. Licenserne med fangstmeldinger skal ifølge loven retur-neres senest 2 uger efter, at fangstperioden er afsluttet og dette gælder også, selv om man ikke har fanget noget. Mangelfuld returnering af fangstmeldinger, gør det svært at vurdere status for de enkelte rensdyr- og moskusoksebestande.

For nærmere information kontakt AC-Fuldmægtig Nuka Møller Lund, Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug, tlf.: 34 53 45, e-mail: numl@nanoq.gl