Ressortfordeling i Naalakkersuisut

Tårnet Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen har i dag besluttet at justere ressortfordelingen i Naalakkersuisut, i forlængelse af sygemelding for Naalakkersuisoq for Boliger og Infrastruktur Simon Simonsen samt for Naalakkersuisoq for Natur, Miljø og Forskning Siverth K. Heilmann.

Det er besluttet, at Naalakkersuisoq for Råstoffer og Arbejdsmarked Erik Jensen indtil videre varetager ansvarsområdet ”Natur, Miljø og Forskning” under Siverth K. Heilmanns sygefravær.

Det er endvidere besluttet, at Naalakkersuisoq for Erhverv og Energi Aqqalu Jerimiassen indtil videre varetager ansvarsområdet ”Boliger og Infrastruktur” under Simon Simonsens sygefravær.

Dog vil sagen vedrørende forslag til Inatsisartutlov om nye lufthavne i Nuuk, Ilulissat og Qaqortoq fortsat blive varetaget af Naalakkersuisoq for Finanser og Nordisk Samarbejde Vittus Qujaukitsoq.

Desuden vil enkelte andre sager i Inatsisartut i denne uge, inden for området ”Boliger og Infrastruktur”, efter allerede indgået aftale blive varetaget af Naalakkersuisoq Erik Jensen og Naalakkersuisoq Vittus Qujaukitsoq.

For yderligere oplysninger kan departementschef i Formandens Departement Søren Hald Møller kontaktes ved at ringe til 34 50 00