Naalakkersuisoq for Erhverv og Energi tager på erhvervsfremstød i Kina

Naalakkersuisoq for Erhverv og Energi Aqqalu Jerimiassen er i uge 44 i Kina. Turen er et erhvervsfremstød, som skal være med til yderligere at åbne det kinesiske marked op for forskellige grønlandske erhvervssektorer. Der vil således være op imod 20 virksomhedsrepræsentanter til stede.

Fremstødet er en forlængelse af det arbejde, som der er gjort i de senere år med henblik på at åbne det kinesiske marked op.

Virksomhederne præsenterer en bred og unik vifte af produkter inden for bl.a. mode/design, turisme, eksport af grønlandsk vand og energi.

Naalakkersuisoq for Erhverv og Energi udtaler:

Det er mig en stor glæde, at så mange og forskellige virksomheder bakker op om erhvervsfremstødet.  Vi håber, at virksomhederne får etableret kontakt til en række kinesiske parter, som forhåbentlig vil munde ud i eksport af grønlandske produkter til det kinesiske marked.

Programmet vil bestå af en blanding af events arrangeret af Naalakkersuisoq for Erhverv og Energi samt en række bilaterale møder med udvalgte selskaber og myndigheder.

Delegationen forventes retur i Nuuk i løbet af lørdag den 3. november.

For yderligere information kontakt Departementschef Jørn Skov Nielsen, Departementet for Erhverv og Energi, tlf. +299 55 61 88, e-mail: jsn@nanoq.gl