Grønlandske og danske unge sammen om Operation Dagsværk

Kalaallit Røde Korsiat og deres ungdomsafdeling KRK INUA er i tæt samarbejde med Ungdommens Røde Kors Danmark og Operation Dagsværk, Danmarks internationale elevbevægelse, i gang med en stor kampagne. Kampagnens formål er at sætte Grønland på dagsordenen blandt unge i Danmark, og få flere unges øjne op for Danmarks og Grønlands forskellige kulturer og fælles historie både før og nu.

 

Doris J. Jensen har fulgt nøje med i samarbejdsprojektet og hun udtaler: ”Jeg syntes det er et spændende og nødvendigt projekt. Jeg synes især, at det er beundringsværdigt, at det er unge på tværs af Grønland og Danmark, der sammen tager kampen op imod fordommene.”

  

Dagsværksdagen er den årlige kulmination på Operation Dagsværks landsdækkende oplysningskampagne. På Dagsværksdagen d. 7. november tager de unge fri fra deres uddannelse for i stedet at arbejde til fordel for det kommende projekt: ”Isbjergene Kælver”.

 

”Det er et godt initiativ og jeg håber også, at de unge gymnasiestuderende herhjemme tager godt imod det og er med til at samle ind til et projekt, der vil gavne unge både i Grønland og Danmark”, Udtaler Doris J. Jensen.

 

Læs mere om det kommende projekt her: https://od.dk/forside/gr%C3%B8nland-2018

 

For nærmere information kontakt Ministersekretær; Rosa Thorsen,

Mobil +299 553303. Mail: Rosat@nanoq.gl