Fritidsjagtbevis skal være betalt inden 1. maj

Det meddeles hermed fra Departementet for Fiskeri og Fangst, at fritidsjagtbeviser iht. de gældende bekendtgørelser for rensdyr og moskusokser skal være betalt inden 1. maj 2018 for at komme i betragtning til ansøgning om rensdyr- og moskusokselicenser i forbindelse med sommer- og efterårsjagten 2018. Fritidsjagtbeviset skal således være betalt senest den 30. april 2018, hvis man agter at ansøge om licenser til rensdyr og moskusokser.

Dette betyder, at personer, der betaler fritidsjagtbevis 1. maj eller senere ikke kan komme i betragtning til at ansøge om licenser til 2018 sommer- og efterårsjagten på rensdyr og moskusokser.

Licenserne skal returneres

Samtidig har APN konstateret, at mindre end halvdelen af de rensdyr- og moskusokselicenser, der udleveres, bliver returneret. Licenserne med fangstmelding skal returneres senest 2 uger efter, at fangstperioden er afsluttet og dette gælder også, selv om man ikke har fanget noget. Mangelfuld returnering af fangstmeldinger, gør det svært at vurdere status for de enkelte rensdyr- og moskusoksebestande.

For nærmere information kontakt Amalie Jessen, afdelingschef, Departementet for Fiskeri og Fangst, tlf.: 34 53 04, e-mail: amalie@nanoq.gl