Vi er vilde med sullissivik.gl

Knapt halvdelen af Grønlands befolkning har i august måned i år benyttet sullissivik.gl services og selvbetjeningsløsninger – i alt 22.254 brugere.

Det er en stigning på 6.945 brugere i forhold til august sidste år, viser en nylig opgørelse over frekvensen af brugere på sitet. Ifølge opgørelsen har der været en stigning på 46 % i perioden januar til august i år sammenlignet med tilsvarende sidste år.

Og der er vel at mærke tale om unikke brugere. Det betyder, at en unik bruger bliver opgjort som én bruger pr. dag, også selvom brugeren har været inde på sullissivik.gl flere gange, hvis det er samme computer, som er benyttet, forklarer Sarah Thode Andersen kontorchef for Digitaliseringsstyrelsen, som sullissivik.gl er en del af.

Det er fantastisk at opleve, hvor stort et antal borgere, som bruger løsningerne på sullissivik.gl. Man må sige, at borgerne har taget den digitale borgerservice til sig. Det er jo meget lettere at anvende digitale løsninger fremfor at skulle møde fysisk op på diverse offentlige kontorer på bestemte  mødetider.

Det viser, at borgerne er ved at være godt rustet til den digitale fremtid i Grønland, siger Sarah Thode Andersen.

Man kan følge med i aktiviteter på Facebook www.facebook.com/sullissivik.gl

For yderligere information: Kontorchef Sarah Thode Andersen, Mail: sata@nanoq.gl mobil: 54 14 64