Johan Lund Olsen ansættes som Sekretariatschef for Forfatningskommissionen

Efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg og Forfatningskommissionen, har Departementet for Selvstændighed, Udenrigsanliggender og Landbrug ansat Johan Lund Olsen som Sekretariatschef til Forfatningskommissionen.

Johan Lund Olsen, som er socialrådgiveruddannet, har stor ledelseserfaring. Han kommer fra en stilling som Afdelingschef for Sociale Anliggender, Familie, Ligestilling og Justitsvæsen. Johan Lund Olsen har et stort kendskab til de forfatningsretlige samt folkeretlige forhold. Han har under sit medlemskab i Den Grønlandske Selvstyrekommission fra 2000 til 2003 samt Det Grønlandsk-danske Selvstyrekommission fra 2005 til 2008 fået skabt relevante vigtige kontakter.

Om forventninger til det nye job, siger Johan Lund Olsen:

”Jeg har været utrolig glad for mit arbejde i de to selvstyrekommissioner. Derfor glæder jeg mig meget til at stå i spidsen for Forfatningskommissionens sekretariat og derved få en mulighed for at benytte mig af mine opnåede kompetencer og viden.”


For yderligere informationer kontakt ministersekretær Naasunnguaq Olsen på mobil: +299 52 36 84 eller e-mail: nasu@nanoq.gl