Status vedr. katastrofen i Uummannaq-distriktet

Grønlands Selvstyre opretter en særlig central e-mail adresse, efter oversvømmelseskatastrofen i Uummannaq-området. Den nyoprettede adresse vil kunne benyttes i forbindelse henvendelser til selvstyret ang. hjælp og forespørgsler.

Hensigten med den ny etablererede centrale postadresse er at gør det lettere for borgere, og f.eks. sagsbehandlere i kommunerne, at kontakte Grønlands Selvstyre angående den sørgelige hændelse Uummannaq-området.

”Borgere og andre skal ikke holde sig tilbage, hvis de har behov for at kontakte departementerne, og det skal ikke være sådan, at man undlader at kontakte til Naalakkersuisut hvis man er usikker på, hvem i Selvstyret, der skal være modtageren,” siger Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen, og fortsætter:

”Derfor har vi oprettet en ny fælles e-mail adresse, hvor henvendelser vil blive sendt videre til de departementer eller styrelser, som skal stå for behandlingen af de indkomne henvendelser.”

Den ny oprettede e-mailadresse er: nuugaatsiaq@nanoq.gl

For yderligere oplysninger kontakt konst. direktør i Formandens Departement Kunuk Olsen på telefon: 34 51 32, eller pr. e-mail: olsen@nanoq.gl