Børnenes Dag konkurrence

Hvordan passer du på naturen?

Hvordan sørger du for, at der kommer mindre skrald?

Hvordan får vi mindre affald på gaden og i naturen?

Sådan spørger Qujanaq-kampagnen i dag. Qujanaq-kampagnen fejrer Børnenes Dag med en konkurrence, hvor alle børn og unge kan deltage ved at tegne eller uploade billeder af, hvordan de passer på naturen. Man kan deltage i konkurrencen på Facebook og i Katuaq i Nuuk. Man kan deltage i konkurrencen på Facebook i hele denne uge.

”Affald er vores fælles ansvar. Vi skal hver især være opmærksomme på, hvad vi gør med vores affald hjemme, i gaderne, i naturen og på havet. Jeg glæder mig derfor til at se mange kreative og inspirerende bidrag, og opfordrer alle børn og unge til at deltage i konkurrencen” udtaler Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen.

Deltag i konkurrencen på Facebook (Indsæt link: https://www.facebook.com/qujanaq) og vind en Qujanaq-pakke som kan bruges til at tage på opdagelse i naturen. Qujanaq-pakken består af en bog og plakat om Grønlands natur, samt et forstørrelsesglas og en spand, så du kan tage på opdagelse i naturen.

Qujanaq-kampagnen siger tak til alle, der bruger skraldespanden. Ved at bruge skraldespanden er du med til at passe på Grønlands natur.

Grønlands Selvstyre står for Qujanaq-kampagnen.

For yderligere information kontakt:

Konst. Kontorchef Karen Anne Arleth, tlf.: 34 54 65 email: knar@nanoq.gl