Konference i Ilulissat

Assaat

Konferencen ”Fortid, nutid og fremtid - forsoning, læring og kulturel diversitet” afholdes i Ilulissat i dagene 1.-2.april 2017. Forsoningskommissionen har arrangeret den kommende konference i samarbejde med Socialpædagogisk Seminarium (SPS).

Det bliver den første af sin slags, emnerne er spændende og det bliver udbytterigt. Fagfolk, studerende, kunstnere, forskere samt politikere skal dele deres viden under konferencen. Der bliver 21 deltagere, som kommer blandt andet fra Australien, Holland, Norge, Danmark og Grønland der har forskellige viden og baggrund. Udover konferencen skal kunstnerne Julie Hardenberg og Lisa Kreutzmann udstille deres kunstværker i SPS lokalerne.
”Vi er glade for, at vi i samarbejde med SPS skal afholde en konference. Vi har i kommissionen indsamlet borgernes budskaber ved borgermøder, interviews og debatarrangementer. Nu skal vi indsamle forskellige fagfolks viden, som også skal biddrage til vores kommissionsarbejde”. Udtaler Josef Therkildsen, Formand for Forsoningskommissionen.

Alle interesserede er velkomne til at komme og lytte til forskellige interessante oplæg. Programmet for konferencen samt yderligere oplysninger kan hentes i Forsoningskommissionens hjemmeside www.saammaatta.gl og Facebookside ”Saammaateqatigiinnissaq”. Der vil være tolk under konferencen.

Kontakt: Magdaline Møller, Sekretariatet, mobil: 55 98 01, E-mail: molm@nanoq.gl