En konference om at dele erfaringer og perspektiver om udfordringer

Forsoningskommissionen skal i samarbejde med Socialpædagogisk Seminarium afholde konference i Ilulissat i perioden 1-2. april, 2017. Konferencen afholdes i Socialpædagogisk Seminariums lokaler.   

Konferencen som vil være den første af sin slags vil bringe en bred skare af internationale og lokale fagfolk, forskere, studerende, kunstnere, ældre og unge borgere sammen, for at dele viden og erfaringer. Konferencen vil være et forum for et tværfagligt dialog om samfundsrelevante emner inklusive oprindelige folks rettigheder, sociale erindringer, koloniale forhold, historie, læring, identitet, sprog, samfundsmæssige og kulturelle arv m.fl.  

”Formålet med konferencen er blandt andet at åbne op for dialog og drøfte forskellige perspektiver af udfordringer og løsninger, for derigennem at dele erfaringer. Konferencen udspringer af kommissionens vision om, at medvirke til at viden om forskellige forhold forøges og at der skabes dialog med befolkningen. Her vil vi i tæt samarbejde med Socialpædagogisk Seminarium med konferencen bidrage til åben dialog og videreformidling af erfaringer fra både udlandet og indlandet”, siger formand for Forsoningskommissionen Josef Therkildsen, og fortsætter:

”Både fagfolk, organisationer, studerende, interesserede lokale borgere og ikke mindst kunstnere der vil bidrage ved hjælp af udstilling er inviteret til at deltage. Konferencen er åben for alle interesserede og vi håber selvfølgelig på at flere lokale unge og ældre vil have interesse i at deltage. Der vil blandt andet være mulighed for debatforum hvor daglige erfaringer deles”, afslutter Josef Therkildsen. 

Se http://www.saammaatta/

For tilmelding og yderligere oplysninger, kontakt sekretariatschef Steen Jeppson på tlf. 34 51 36 sjps@nanoq.gl.