God stemning til velbesøgt Nytårsreception

Mere end 400 borgere gæstede Naalakkersuisuts Nytårsreception på Katuaq tirsdag den 3. januar 2017, hvor borgerne fik mulighed for at hilse på Naalakkersuisut, mens de fik sig en kop kaffe og kage.

Der var god stemning hos de fremmødte borgere og Naalakkersuisut.

Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen sagde bl.a. i sin velkomsttale:

”For at skabe vækst og udvikling i vores vej mod selvbårenhed har vi brug for at samle alle kræfter for at være i stand til at udføre fremtidssikrede tiltag. Vi har brug for alle i samfundet til at bygge vort land op sten for sten, uanset hvilken baggrund og sprog vi har.

Fællesskab og inddragelse af alle skal bidrage til styrket samarbejde. Vi skal alle se det som en selvfølge at tage medansvar, samarbejde og blande os i samfundsspørgsmål.”

Naalakkersuisuts valgte i år for første gang, at holde en stor kaffemik for borgerne i forbindelse med Naalakkersuisuts Nytårsreception, hvor NIPE-koret underholdte med julesalmer og Klovnen Miki tryllede, pustede sæbebobler og blev fotograferet sammen med børnene.

Læs hele velkomstalen.

Se billedserie fra Naalakkersuisuts Nytårsreception.

 

For yderligere oplysninger, kontakt informationschef Paornánguaq Kleist på telefon +299 34 50 00, mobil +299 55 94 24 eller e-mail paok@nanoq.gl.