Tilskud til juleaktiviteter for udsatte familier

Ligesom i de foregående år uddeler Departementet for Sociale Anliggender, Familie, Ligestilling og Justitsvæsen igen i år støtte til juleaktiviteter for udsatte familier.

Samtlige kommuner har ansøgt og fået midler til juleaktiviteter for udsatte familier.

Der er i alt ydet tilskud til 52 ansøgninger fordelt på 17 byer, og 19 bygder, hvor nogen af byerne har søgt flere gange alt efter om det er familiecenter eller socialforvaltning.

En lang række byer og bygder har fået tildelt midler – fra Tasiilaq og Ittoqqortoormiit i øst, Aasiaat og Maniitsoq i vest, Qaanaaq og Upernavik i nord til Nanortalik i syd, ligesom bygder over hele Grønland har fået tildelt midler. 

I alt er der blevet uddelt omkring 514.021 kr. til julen 2016.

Pengene går til mange forskellige juleaktiviteter. Der uddeles f.eks. julemad, julegodter og gaver samt større arrangementer i bygder, til både familie og børn, f.eks. bliver der i Uummannaq et større juleaktivitet arrangeret. Fælles for juleaktiviteterne er, at de er målrettet udsatte familier.

”Det varmer og det glæder mig, at vi i år kan yde støtte til juleaktiviteter over hele landet, til de familier, der har et særligt behov. Julen betyder meget for os alle” udtaler Naalakkersuisoq for Sociale Anliggender, Familie, Ligestilling og Justitsvæsen Sara Olsvig.

For mere information kan du kontakte afdelingschef Ellen Magnussen påtelefon 34 66 20