Bredt flertal bag aftale om Finansloven for 2017

Et bredt flertal af Inatsisartuts partier bestående af Siumut, Inuit Ataqatigiit, Parti Naleraq og Atassut er blevet enige om at indgå en aftale om Finansloven for 2017. 

Med finanslovsaftalen afsætter vi blandt andet flere midler til servicekontrakter på trafikområdet i forhold til det oprindelige finanslovsforslag. Derudover afsættes der midler til særlige indsatser for udsatte børn og unge samt til etablering af et børneafsnit på DIH. 

”Jeg er glad for, at vi er nået til enighed om en aftale om Finansloven for 2017, og at der er tale om et bredt forlig. Når det er sagt, så glæder det mig meget, at vi har fundet en robust løsning på trafikområdet, så borgerne i vores store vidtstrakte land stadigvæk har mulighed for at rejse på en tilfredsstillende måde”, siger en tilfreds Aqqaluaq B. Egede, Naalakkersuisoq for Finanser og Skatter. 

På billederne ses Knud Kristiansen (A), Jens Immanuelsen (S), Bendt Kristiansen (IA) og Naalakkersuisoq Aqqaluaq B. Egede. Anthon Frederiksen (PN) kunne ikke være til stede ved underskrivelsen sammen med de andre og underskrev særskilt senere.

 

Finanslovsaftale 2017 mellem Siumut, Inuit Ataqatigiit, Partii Naleraq og Atassut

Tillægsaftale om finansloven for 2017 mellem Siumut, Inuit Ataqatigiit, Partii Naleraq og Atassut


Kontakt:  Martin Christiansen (Departementet for Finanser og Skatter) direkte telefon +299 34 56 51 e-mail mchr@nanoq.gl.