Årets Miljø- og Naturpris

Nu kan du indstille din kandidat til årets Miljø- og Naturpris

Så er det igen tid til at finde årets kandidater til Grønlands Selvstyres Miljø- og Naturpris.

”2016 er børnenes år, og derfor har årets miljø- og naturpris særligt fokus på børnene. Vores børn skal i fremtiden tage vare på vores rene miljø og flotte natur, som er en meget vigtig del af vores identitet, og derfor vil jeg med årets pris gerne anerkende indsatser, der fremmer vores børns viden om og engagement i Grønlands natur og miljø,” udtaler Naalakkersuisoq for Selvstændighed, Natur, Miljø og Landbrug Suka K. Frederiksen.

I år går miljø- og naturprisen derfor til en person, institution eller organisation, der har gjort en særlig indsats for at højne børns viden om eller interesse for natur og miljø. 

Hvordan indstiller du til prisen?

Kandidater til årets miljø- og naturpris kan indstilles til og med 30. november 2016. Indstillingen skal indeholde en kort begrundelse samt kontaktoplysninger på den eller de personer, der sender indstillingen. Indstillingen sendes til Departementet for Selvstændighed, Natur, Miljø og Landbrug på pann@nanoq.gl eller til følgende adresse: Departementet for Selvstændighed, Natur, Miljø og Landbrug, postboks 1614, 3900 Nuuk, mrk.: Grønlands Selvstyres Miljø- og Naturpris.

Baggrund

I 2004 besluttede Naalakkersuisut, at der årligt skulle uddeles en miljø- og naturpris. I 2015 var der fokus på skolernes indsats, og Grønlands Selvstyres Miljø- og Naturpris gik der til Avanersuup Atuarfia i Qaanaaq og 9.A på Atuarfik Hans Lynge i Nuuk.