Nersornaat i guld til Formanden for Naalakkersuisut

Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen fik overrakt Nersornaat i guld af formanden for Inatsisartut Lars-Emil Johansen lørdag den 17. september 2016 ved en højtidelighed i Hans Egedes Hus.

Formanden for Inatsisartut Lars-Emil Johansen begrundede overrækkelsen af Nersornaat med Formanden for Naalakkersuisut mangeårige politiske arbejde og hans nuværende virke som formand for Naalakkersuisut.

Formanden for Inatsisartut Lars-Emil Johansen sagde bl.a. i sin tale:

- Dit politiske virke tager afsæt i dit grundige kendskab til lokalsamfundet forhold. Din politik er forankret i dit kendskab til lokale forhold og ikke mindst forhold omkring borgernes hverdag. Det har ikke ændret sig , uanset du har fået kontor hvor man nemt kan få et fugleperspektiv på byens liv – du fastholder dot fokus på det nære og med borgeren i centrum.

- Dit politiske levnedsforløb vidner om dit store virke og engagement, som formandskabet har ønsket at anderkende ved denne tildeling af Nersornaat i guld, sagde Lars-Emil Johansen.

Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen sagde ved modtagelsen af Nersornaat, de ord hans far har sagt til ham, da han blev politiker, og som han følger i sit virke som politiker:

- ”Hvis du har tænkt dig, at arbejde for dig selv som politiker, hører du ikke hjemme blandt de folkevalgte. En folkevalgt skal arbejde for samfundet”. Det min far sagde, vil jeg gerne give videre til Siumut Ungdom, sagde Kim Kielsen henvendt til tilstedeværende fra Siumut Ungdom.

Billedserie fra Nersornaat-overrækkelsen.

 

For yderligere oplsyninger, kontakt informationschef Paornánguaq Kleist på mobil +299 55 94 24 eller e-mail paok@nanoq.gl.