Jens Heinrich ud af Forsoningskommissionen

Ligesom det er blevet informeret om og beskrevet af medierne torsdag, har Forsoningskommissionens næstformand Jens Heinrich, besluttet at ville arbejde med nye udfordringer og dermed træde ud af Forsoningskommissionen.

Forsoningskommissionens formand Josef Therkildsen har følgende kommentar til Jens Heinrichs udtræden. Citat.

Jens er sagtmodig og nem at samarbejde med og via hans deltagelse ved møder i Forsoningskommissionen har vi til dags dato anvendt hans bidrag og store viden, og i vores videre og afsluttende arbejde vil vi i højere grad også anvende dette.

Jens har på baggrund af sit samarbejde med internationale forskningsmæssige forum og hans grundige oplysningsarbejde om Grønland internationalt gjort, at mange henvender sig og benytter hans viden, og på den måde således er med til at skabe kendskab ud af til om kommissionens arbejde.

Med ønske om god arbejdslyst og med respekt for udnævnelsen i et interessant arbejde for Jens vedkommende, vil vi ønske ham tillykke og regne med et fortsat godt samarbejde.

Fra Forsoningskommissionens sekretariat er man gået i gang med at finde en afløser for Jens Heinrich og ny næstformand for kommissionen.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse hos: Forsoningskommissionens sekretariat, kontorchef Steen R. Jeppson telefon 34 51 36, e-mail: sjps@nanoq.gl

Hjemmeside: http://saammaatta.gl/da

Facebook: Saammaatta