Samtale med piteraq-ramte

Fiskere og fangere i Tasiilaq og bygder, som mistede deres fiske- og jagtredskaber, i forbindelse med pitaraq, orkan, i 2015, kan blive konsulteret af to medarbejdere i Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug.

Fiskerne og fangerne kan tale med koordinator Steen Brandt og konsulent Per Mølgård, i Tasiilaq, i perioden 9. til 16. april.

Program:
Der afholdes møde med fisker- og fangerforeningen i Tasiilaq, mandag den 11. april, klokken 9-12.

Fiskere og fangere, som har mistet deres redskaber har mulighed for at tale med koordinatoren og konsulenten, den samme dag, klokken 13-16. Og efterfølgende dag, klokken 9-15.

Tirsdag, den 13. og onsdag, den 14. april afholdes der møde med Tasiilaqs erhvervskonsulenter.

I samarbejde med Tasiilaq Auto & Marine Service Aps afholdes der kursus for fiskere og fangere om vedligeholdelse af påhængsmotor, torsdag den 14. og fredag den 15. april.

Personer, som vil komme i kontakt med departements udsendte, og som vil deltage i kurset, kan henvende sig til formanden for fisker- og fangerforeningen i Tasiilaq, Frede Kilime. Mobiltelefon 23 65 20

Kontaktperson Steen Brandt, koordinator, Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug. Mail stbr@nanoq.gl Mobiltelefon: 56 41 35