"Vi er Grønlands Fremtid” - filmportrætter

Stemningsbillede af Indlandsisen

”Vi er Grønlands Fremtid” består af 12 små filmportrætter af grønlandske studerende, der enten er godt i gang med, eller for nylig har færdiggjort deres uddannelse. I filmene fortæller rollemodellerne bl.a. om de udfordringer, tanker og erfaringer de har gjort sig inden og under deres studietid. Målet med filmene er at inspirere og styrke grønlandske unge i deres studievalg for at mindske uventede udfordringer og forkerte valg.

”Det er mit håb, at disse film, sammen med god og kyndig vejledning, vil bidrage til, at flere vælger og gennemfører den uddannelse, der er den helt rigtige lige netop for dem.” udtaler Naalakkersuisoq for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke, Nivi Olsen.

Filmene er finansieret af Departementet for Erhverv, Arbejdsmarked og Handel og Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke i fællesskab. Filmene vil løbende blive bragt på KNR, ligesom de er tilgængelige på Selvstyrets uddannelsesportal www.iserasuaat.gl samt Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=owXRQ5q_QI4&feature=youtu.be&list=PLKvzVari-Q3phlblfSWCIIPqDbKn7emYY).

For yderligere oplysning kontakt specialkonsulent i Departementet for Uddannelse, Kultur, Forskning og Kirke, Jesper V. Nielsen, jvni@nanoq.gl direkte +299 34 56 23