Fiskerilicenser får nyt layout

Fiskerilicenserne vil fremover se anderledes ud. Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug har igennem det sidste halvandet års tid arbejdet med indførslen af et nyt Fiskerilicenslayout.

I den forbindelse er alle licenser blevet gennemgået og tilrettet, og samtidig er der udarbejdet et nyt layout. Dette betyder, at betingelsesteksterne er blevet revideret, samt at alle tekster, nu også i det havgående fiskeri, er på grønlandsk og dansk.

Layoutændringerne betyder konkret, at der nu er vandmærke, adresse på Departementet samt Selvstyrets nye logo på Fiskerilicenserne.

Årskvote-meddelelserne bliver fremover sat på fiskerilicensen. Derfor samles licensinformationen og årskvote-meddelelsesinformationen nu i en Fiskerilicens. Der vil sammen med udstedelsen af disse nye samlede licenser blive vedlagt et brev, som nærmere forklarer ændringerne i dokumentet.

Ændringerne betyder, at licenserne vil fremstå mere brugervenlige og officielle. Derudover vil, at fiskerilicenserne vil være nemmere at udstede for medarbejderne i departementet.

Har man spørgsmål, er man velkommen til at henvende sig til Departementet.

Kontaktperson: Jóhanna Lava Køtlum, kontorchef, Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug. Mail: jool@nanoq.gl