Formand for Naalakkersuisut sygemeldt i nogle dage

Formand for Naalakkersuisut Kim Kielsen fik tirsdag gennemført en mindre planlagt rygoperation og er i den forbindelse sygemeldt i nogle dage. Naalakkersuisoq Knud Kristiansen fungerer som formand for Naalakkersuisut under Kim Kielsens sygefravær, og udtaler:

”Kim Kielsens sygefravær er tirsdag formiddag meddelt Inatsisartuts Formandskab. På baggrund af, at Kim Kielsens fravær fra mødevirksomheden i Inatsisartut således har baggrund i en sygemelding, finder jeg det meget beklageligt at se, hvordan medlem af Inatsisartut Ane Hansen, Inuit Ataqatigiit i de sociale medier udstiller Kim Kielsens fravær fra Inatsisartuts forhandlinger, som om Kim Kielsen ikke prioriterer det politiske arbejde.

Jeg håber at Ane Hansen, som er medlem af Inatsisartuts Formandskab, vil rette på de misforståelser om Kim Kielsens fravær, hun har skabt i de sociale medier.

Kim Kielsen har det godt efter rygoperationen og jeg regner med at se ham tilbage i arbejdstøjet i løbet af få dage.”

 

For yderligere oplysninger, kontakt fungerende Formand for Naalakkersuisut Knud Kristiansen via ministersekretær Jensine Berthelsen på telefon + 299 34 54 50 eller e-mail jebe@nanoq.gl.