Borgermøder om Ironbark

Ironbark borgermøder, 21.-23. november

Naalakkersuisut inviterer alle borgere til borgermøder den 21. - 23. november vedrørende Ironbark Zinc Limited ansøgning om udnyttelse af Zink og Bly-forekomsten ved Citronen Fjord.

Borgermøderne vil blive afholdt på følgende steder på følgende datoer:

Dato  Tid  Sted  Lokalitet 
21. nov. 11.00 - 14.00  Kangerlussuaq  Hotel Kangerlussuaq Konferencecenter 
21. nov.  16.00 - 19.00  Sisimiut  Bygge- og Anlægsskolen Auditorie 
22. nov.  19.00 - 22.00  Ilulissat  Socialpædagogisk Seminarium 
23. nov. 19.00 - 22.00  Nuuk  Katuaq Lille Sal 

De offentlige borgermøder bliver afholdt af myndighederne i forbindelse med, at høringsmaterialet er blevet offentliggjort og sendt i offentlig høring på Selvstyrets hjemmeside.

Borgermøderne er tilrettelagt med henblik på at give borgerne mulighed for at få projektet præsenteret og efterfølgende stille spørgsmål til projekthaveren, myndighederne og uafhængige eksperter på området.

Der vil være deltagelse af Naalakkersuisoq for Erhverv, Arbejdsmarked og Handel, Randi Vestergaard Evaldsen, Naalakkersuisoq for Finanser, Råstoffer og Udenrigsanliggender, Vittus Qujaukitsoq, Naalakkersuisoq for Miljø, Natur og Justitsområdet, Mala Høy Kúko, kommunernes borgmestre, eksperter fra DCE samt Ironbark.

Borgermøderne vil blive afholdt på grønlandsk og dansk.

Vel mødt

Randi Vestergaard Evaldsen

Vittus Qujaukitsoq

Mala Høy Kúko

Kontakt: Janus Munk, AC-fuldmægtig, Departementet for Erhverv, Arbejdsmarked og Handel, email: jmun@nanoq.gl , tlf: 346825