Alle har ret til ikke at blive diskrimineret

”Det var med et tungt hjerte, at jeg læste rapporten ”Ligebehandling af grønlændere i Danmark” fra Institut for Menneskerettigheder”, udtaler Naalakkersuisoq for Natur, Miljø og Justitsområdet Mala Høy Kúko. ”Jeg synes, det er vigtig at sætte fokus på grønlænderes forhold, og med rapporten har vi en god chance for i fællesskab med den danske regering at give grønlændere bedre vilkår i Danmark” uddyber han.

”For mig er det vigtig at alle borgere bliver behandlet med værdighed og respekt. På justitsområdet er der behov for at give borgerne bedre vilkår og sikre deres rettigheder. Dét arbejder jeg for i samarbejde med den danske justitsminister Søren Pind, som jeg skal mødes med på torsdag. Det er en mærkesag for mig, at jeg sammen med den danske regering kan få opdateret lovgivningen på justitsområdet til gavn for landets borgere” slutter Naalakkersuisoq for Natur, Miljø og Justitsområdet Mala Høy Kúko.

For yderligere information kontakt ministersekretær Elise Uupi Kuitse, telefon 345414, eller konst. afdelingschef Karen Anne Arleth, telefon + 45 30 30 72 54.