Ny departementschef

Naalakkersuisut har i dag besluttet, at Julie Præst Wilche tilbydes stillingen som departementschef i Departementet for Familie, Ligestilling og Sociale Anliggender. Julie Præst Wilche tiltræder stillingen som departementschef i Departementet for Familie, Ligestilling og Sociale Anliggender den 24. august 2015.

Julie Præst Wilche har en lang karrieremæssig baggrund fra den offentlige sektor i Grønland, herunder forskellige chefstillinger i Sundhedsvæsenet og i Selvstyrets centraladministration. Julie Præst Wilche har været konstitueret i stillingen som departementschef i Departementet for Familie, Ligestilling og Sociale Anliggender siden februar måned i år.

Naalakkersuisoq Martha Lund Olsen udtaler:
"Jeg ser frem til at arbejde sammen med Julie Præst Wilche, som på meget tilfredsstillende vis har varetaget ledelsen i mit departement det seneste halve år, samtidig med at hun har varetaget ledelsen i Departementet for Sundhed. Ud over et solidt erfaringsgrundlag besidder Julie Præst Wilche meget gode lederevner og et solidt fagligt overblik, som jeg ser frem til at gøre god brug af i departementets ledelse og målopfyldelse.”

Der var fem ansøgere til stillingen som departementschef i Departementet for Familie, Ligestilling og Sociale Anliggender.

Nuuk, den 20. august 2015
Formandens Departement