A/S Boligselskabet INI afholdte generalforsamling i Sisimiut

A/S Boligselskabet INI har den 20. maj afholdt generalforsamling i Sisimiut

På dagsordenen var blandt andet godkendelsen af selskabets årsrapport.

Årsrapporten viste et overskud på 6,9 millioner kroner før skat og 4,7 millioner kroner efter skat i 2014, og resultatet er yderst tilfredsstillende. INI formåede at forbedre årets resultat på trods af en omsætningsnedgang på omkring 12 millioner kroner.

Overordnet set har 2014, været et år, hvor INI har haft fokus på implementering af en ny forretningsmodel, som skal bidrage til, at INI bliver en effektiv og driftssikker servicevirksomhed.

På generalforsamlingen udtrykte Kim Kielsen tilfredshed med, at selskabet har fokus på uddannelse af personale, for derved at højne kompetenceniveauet i selskabet. Naalakkersuisut forventer derudover, at selskabet fortsat arbejder på, at skabe en effektiv og driftssikker servicevirksomhed.

For at styrke bestyrelsen, blev Kristian May valgt ind i bestyrelsen. Kristian May har en juridisk baggrund, men er meget skarp på alle fronter, han har igennem en årrække været direktør i et af Skandinaviens førende bygge- og anlægsvirksomheder og han har et stort kendskab til Grønland. Udover tilføjelsen af Kristian May blev de nuværende bestyrelsesmedlemmer genvalgt.

Bestyrelsen vil derfor fremadrettet bestå af, Jette Larsen, som formand samt Carsten Pietras, Karin B. Orgland og Kristian May.

Kontakt:

govsec@nanoq.gl