Karl-Kristian Kruse på lynvisit i Sisimiut og Aasiaat

Naalakkersuisoqmedlemmet for Fiskeri, Fangst og Landbrug, vil fredag den 8. maj rejse til Sisimiut, hvor han blandt andet besøger fiskerivirksomheder og holde møde med kommunal bestyrelsens udvalg for fiskeri.

Under besøget vil der blandt andet være mulighed for at snakke om fiskeriet generelt, herunder vil der også være besøg hos Royal Greenlands fiskefabrik.

Fiskerne i Sisimiut er indbudt til møde om aftenen i Sømandshjemmets møderum.

Lørdag, den 9. maj, drager Karl-Kristian Kruse videre til Aasiaat. Der vil han møde fiskerne.

Søndag, den 10. maj kan medlemmerne af erhvervsrådet i Aasiaat få mulighed for at holde møde med Naalakkersuisoqmedlemmet for Fiskeri, Fangst og Landbrug.

Erhvervsrådet i Aasiaat undrede sig tilbage i begyndelsen af februar måned i år, at Naalakkersuisoqmedlemmet ikke kunne komme til Aasiaat, i forbindelse med hjemsendelse af 100 medarbejdere fra Polar Raajats fabrik, da vestisen kom og lagde sig tidligere end normalt.

Karl-Kristian Kruse har meddelt erhvervsrådet, at han agter at mødes med dem i anden anledning, når han kommer til byen. Derfor får de muligheden for at mødes med Naalakkersuisoqmedlemmet. Erhvervsrådet har på forhånd anmodet om at optage punkter til debat med Karl-Kristian Kruse.

Kontaktperson Jørgen Isak Olsen, departementschef, Departementet for Fiskeri, Fangst og Landbrug. E-mail: jio@nanoq.gl