Konstruktivt og udbytterig bestyrelsesseminar

Op mod 100 bestyrelsesmedlemmer og direktører for Grønlands Selvstyres aktieselskaber samt politikere og embedsmænd deltog i gårsdagens Bestyrelsesseminar 2015. Her blev der fremlagt og diskuteret emner indenfor ”Vækstmuligheder i Grønland”, som også var seminarets overskrift.

Formand for Naalakkersuisut Kim Kielsen udtaler:

”Det var et konstruktivt og udbytterigt seminar, hvor vi fik mulighed for at lytte til erhvervsfolk udveksle viden, erfaringer og ideer til hvordan vi kan sikre vækst og udvikling for erhvervslivet. Erhvervslivet har fået et godt udgangspunkt i deres arbejde, mens vi politikere har fået et godt fundament, til at arbejde videre med for, at skabe bedre rammebetingelser for landets erhverv.”

Formand for Naalakkersuisut, Kim Kielsen, Naalakkersuisoq for Finanser og Råstoffer, Anda Uldum, og Naalakkersuisoq for Boliger, Byggeri og Infrastruktur, Knud Kristiansen, fremlagde Naalakkersuisuts planer om økonomiske vækstmuligheder, prioriteringer af planlagte investeringer og milepæle for landets udvikling de næste fire år.

Dette blev efterfulgt af en ny mødeform, en såkaldt ”Open Space”, hvor deltagerne satte sig sammen i grupper opdelt efter emner. Princippet i mødeformen er, at de der end måtte deltage, er de rette personer, at hvad der end sker, så er det det eneste, som kunne være sket, at det starter når tiden er inde – til tiden og at det slutter når det er slut. Denne mødeform var en succes, og vil blive benyttet igen fremadrettet.

Hele dagens seance blev afsluttet i smukke rammer på Universitetsparken Ilimmarfik, hvor seminardeltagerne var til middag, hvor amatørteaterforeningen i Nuuk N.A.I.P. underholdte med dans, musik og trommedans.

Formand for Naalakkersuisut Kim Kielsens powerpoint-præsentation

Naalakkersuisoq for Finanser og Råstoffer Anda Uldums powerpoint-præsentation

Naalakkersuisoq for Boliger, Byggeri og Infrastruktur Knud Kristiansens powerpoint-præsentation

Program for Bestyrelsesseminar 2015

Powerpoint om ”Open Space”

Beskrivelse af ”Open Space”

Læs kronik om Bestyrelsesseminar 2015 af Formand for Naalakkersuisut Kim Kielsen i Sermitsiaq uge 7

Se billedserien fra seminaret. 

 

For yderligere oplysninger, kontakt afdelingschef Rasmus Pedersen, Bestyrelsessekretariatet, på telefon +299 34 50 00 eller e-mail rasp@nanoq.gl.