Ny Naalakkersuisoq ser gode muligheder

Martha Lund Olsen

I forbindelse med Doris Jakobsen’s orlov fra Naalakkersuisut er området for Sundhed kommet under Naalakkersuisoq for Familie, Ligestilling og Sociale Anliggender Martha Lund Olsens vinger. Hun ser det som en oplagt mulighed for at øge samarbejdet mellem sundheds- og socialområdet.

-”Jeg er glad for at have fået ansvaret for sundhedsområdet under Doris’ orlov. Faktisk ser jeg det som en rigtig god mulighed for at sætte ekstra fokus på de områder, hvor det sociale område og sundhedsområdet med fordel kan øge samarbejdet til gavn for borgerne”, siger Naalakkersuisoq for Sundhed Martha Lund Olsen og fortsætter:

- ”Nu har jeg efterhånden haft ansvaret for det sociale område i mange år. I løbet af den tid er jeg blevet meget bevidst om vigtigheden af at samarbejde på tværs af områderne – især i forhold til vores store samfundsproblemer: misbrug, omsorgssvigt, vold og selvmord. Samarbejde er en nødvendighed, hvis vi skal problemerne til livs. Jeg ser det derfor som en stor fordel og ikke som et problem, at jeg midlertidigt er blevet ansvarlig for både sundhedsområdet og det sociale område.”

 

For yderligere oplysninger kontakt Naalakkersuisoq for Sundhed Martha Lund Olsen via Ministersekretær Lea Holm på +299 346605 eller e-mail leah@nanoq.gl