Miljø- og Naturpris 2015

  • Er din lokale skole med til at gøre Grønland smukkere?

  • Hvem hjælper til at holde Grønland rent?

 

Kom med forslag til modtagere af Miljø- og Naturprisen for 2015!

Naalakkersuisoq for Natur, Miljø og Justitsområdet, Mala Høy Kúko, sætter med årets Miljø og Naturpris fokus på  skoler, der gør en ekstra indsats for Grønlands miljø og natur. Så det er nu du kan indstille et skoleaffaldsprojekt, som gør en forskel til gavn for vores miljø og natur.

Naalakkersuisoq ønsker derudover at modtage indstillinger om personer, institutioner eller organisationer, der gør en indsats for at Grønland holdes rent og affaldsfrit.

I 2004 besluttede Landsstyret, at der skal tildeles en Miljø-og Naturpris hvert år og den første pris blev tildelt i 2007.

I år er det ottende gang, at Miljø-og Naturprisen bliver tildelt, og alle kan komme med en indstilling til hvem der skal have prisen, hvis nedenstående formål er opfyldt:

Prisen tildeles som en påskønnelse af personer, institutioner eller organisationer, der som foregangsmænd og ildsjæle er med til at løfte natur- og miljøbevidstheden hos os alle, eller som med deres projekter yder en konkret indsats for at forbedre miljøet i Grønland.

 

Departementet for Natur, Miljø og Justitsområdet opfordrer alle til at indsende forslag til en kvalificerede kandidater til departementet senest 6. marts 2015.

Indstillingen skal indeholde en begrundelse for indstillingen, samt kontaktoplysninger på den eller de personer der sender indstillingen.

 

Kontakt:

Departementet for Natur, Miljø og Justitsområdet

Postboks 1614

3900 Nuuk                            Email: paian@nanoq.gl, nhlm@nanoq.gl     tlf. 346718