Forsoningskommissionen får eget logo

Forsoningskommissionen iværksatte i efteråret 2014 en konkurrence om at designe et logo, der skal være kommissionens visuelle udtryk fremover. Kommissionen som fik flotte bud på forslag har nu kåret vinderen. Logoprisen tilfaldt grafikeren Malene Kuitse Christensen fra Nuuk.

Logoet blev officielt overdraget til kommissionen under deres afslutning på deres ordinære møde i Nuuk, hvor prisoverrækkelsen blev afholdt tirsdag den 20. januar 2015 i Katuaq’s konferencelokale med en mindre ceremoni.

Logoet forestiller bogstaverne ”s” og ”i” der smelter sammen i illustrationen. Bogstavet ”s” skaber et hjerte og bogstavet ”i” repræsenterer et menneske der rækker ud for et kram. Designet symboliserer på denne måde forsoning mellem mennesker.” Udtaler vinderen af konkurrencen Malene Kuitse Christensen.

Forsoningskommissionens nye logo vil blive anvendt til kommissionens diverse kommissionsmaterialer og ikke mindst til deres hjemmeside, som lanceres i begyndelsen af februar måned.

”Malene har formet et logo som passende afspejler kommissionens visioner. Logodesignet er stilrent med gode repræsentative elementer som symboliserer forsoning mellem mennesker og som giver plads til forskelligheder. Derudover er bogstaverne ”s” og ”i”  repræsenteret som er forkortelserne for Saammaateqatigiinnissamut Isumalioqatigiissitaq. Vi ønsker Malene et stort tillykke.” Udtaler Aviâja Egede Lynge på vegne af kommissionen.