Knud Kristiansen har igangsat sit arbejde

Det nye Naalakkersuisut på vegne af Siumut, Demokraatit og Atassut blev godkendt af det nye Inatsisartut fredag den 12. december 2014, dermed blev Knud Kristiansen (A) udpeget som Naalakkersuisoq for Boliger, Byggeri og Infrastruktur.

- Siden valget til Inatsisartut blev udskrevet har det for mit parti Atassut og mig som formand for partiet været meget vigtig at arbejde målrettet for at sikre at Departementet for Boliger efter valget, på ny skulle varetages af Atassut, for som bekendt har mit partifælle Siverth K. Heilmann varetaget posten som Naalakkersuisoq for området, og han har i sin periode arbejdet rigtigt godt og til gavn for hele det grønlandske samfund, derfor har det for os været vigtigt at sikre at det gode arbejde kunne fortsættes, og det lykkedes heldigvis. Jeg er ligeledes meget glad for at Boligområdet, byggeriet samt Infrastrukturområdet igen er samlet under et Departement, for jeg er ikke i tvivl om at sammenlægningen af disse ressortområder vil komme det grønlandske samfund til stor gavn, siger Knud Kristiansen.

Det nye koalitionsgrundlag indeholder store ønsker og planer om erhvervsudvikling, og såfremt erhvervsudviklingen skal fremmes solidt, stabilt og dynamisk, er det en forudsætning at boligområdet, byggeriet samt infrastrukturen understøtter udviklingen lokalt, regionalt og på landsplan.

- Jeg vil i tæt samarbejde med den meget kompetente, loyale og stabile mandskab i Departementet arbejde for at løse de opgaver Inatsisartut udstikker, det er ligeledes meget vigtigt for mig at være i tæt dialog og samarbejde med de organisationer der har relationer til mine arbejdsområder, for kun ved at samarbejde kan vi realisere vores fælles ønsker om at fremme vort land, siger Knud Kristiansen.

Knud Kristiansen er født 2. februar 1971 i Upernavik, han er den yngste af en søskendeflok på 10, han har tre børn og er gift med Justine Svendsen.

Knud Kristiansen har været Kommunalbestyrelsesmedlem i den daværende Upernavik Kommune og har frem til nu været Kommunalbestyrelsesmedlem i Qasuitsup Kommunia, men har søgt om orlov i forbindelse med sin tiltrædelse som Medlem af Naalakkersuisut, han har ligeledes været medlem af De Grønlandske Kommuners landsforening KANUKOKA som 2. næstformand. Også på landspolitisk plan har Knud Kristiansen ligeledes solide erfaringer, idet han i flere perioder har været medlem af Inatsisartut som suppleant.

 

For yderligere oplysninger kontakt ministersekretær samt politisk rådgiver Jensine Berthelsen på telefon +299 34 54 50, mobil +299 53 23 03 eller e-mail jebe@nanoq.gl.