Stor interesse for Qujanaq-klassekonkurrencen

Naalakkersuisoq for Miljø og Natur Kim Kielsen er glad for, at skolebørnene har taget godt imod opfordringen om at lave videohilsener med Qujanaq kampagnesangen.

Skolebørnene deltager ivrigt i konkurrencen om at lave den bedste videohilsen med Qujanaq kampagnesangen og sender løbende videoer ind.

- Det er dejligt at se, at skolebørnene har taget godt imod opfordringen og sender mange gode videoer til os. Vi har indtil nu fået 13 videoer fra skolebørnene, og det bliver spændende at se alle videoerne. Jeg glæder mig til sammen med Julie Berthelsen at udpege vinderne, siger Naalakkersuisoq for Miljø og Natur Kim Kielsen.

- Det, at skolebørnene har taget imod opfordringen om at lave videohilsener med Qujanaq kampagnesangen, viser også, at børnene er interesseret i at passe på vores miljø og natur. Vinderne bliver udpeget i slutningen af september, så der er stadig tid til at deltage i konkurrencen, fortsætter Kim Kielsen.

- Vi har desuden bemærket en stor interesse for konkurrencen i det hele taget, og vores facebookside vokser dag for dag. Vi har indtil videre fået mere end 2350 likes, og det er rigtigt mange. Vi har også fået flere videohilsener fra andre interesserede.

- Departementet har udover konkurrencen fået produceret en musikvideo fra koncerterne i Maniitsoq og i Nuuk.

Den ligger på Qujanaqs facebookside og er foreløbig set af over 7000.

I sangen udtrykkes en stor tak til alle, der bruger skraldespanden og er med til at passe på Grønlands miljø og natur.

Kontaktperson: Informationsmedarbejder Bula Larsen, Tlf.: (+299) 34 54 23, Tlf.: (+299) 59 39 58

 

Billede 1: Naalakkersuisoq for Miljø og Natur Kim Kielsen byder velkommen til koncert i Nuuk Center

Billede 2: Spændte skolebørn fra Atuarfia Kilaaseeraq i Maniitsoq venter på at optræde med Julie Berthelsen

Billede 3: Glade elever fra Nuusuup Atuarfia i Nuussuaq synger QUJANAQ sammen med Julie Berthelsen