Naalakkersuisut takker Michael Binzer for hans indsats

Naalakkersuisut er blevet orienteret om, at den administrerende direktør for TELE Greenland A/S Michael Binzer har valgt at opsige sin stilling.

Det er med stor beklagelse at Naalakkersuisut modtager denne orientering.

Michael Binzer har været med til at skabe store forandringer i selskabet i en tid, hvor selskabet møder store udfordringer, som en øget liberalisering og store infrastrukturelle udvidelser til gavn for samfundet.

Formanden for Naalakkersuisut, Aleqa Hammond udtaler: ”Vi vil gerne takke Michael Binzer for hans engagerede indsats, som har bidraget til selskabets positive udvikling, og ønske ham held og lykke fremover.”

Michael Binzer tiltrådte stillingen som administrerende direktør for TELE Greenland A/S den 1. april 2013.

Forud for ansættelsen har han besiddet stillingen som administrerende direktør hos Air Greenland A/S i fem år.

”Der ligger nu en stor opgave hos bestyrelsen med at finde en ny og kvalificeret direktion til et selskab, som står midt i en rivende udvikling, og hvis produkter har stor indflydelse på borgernes hverdag. Naalakkersuisut er helt tryg ved at overlade opgaven til bestyrelsen og håber og tror på, at de vil være i stand til at finde en direktion, som kan få fodfæste og håndtere de fremtidige udfordringer, som TELE Greenland A/S står overfor,” siger Aleqa Hammond.