Husk affaldsposen ude i naturen!

Husk affaldsposen når du bevæger dig ud i naturen!

I alt 100 engagerede unge mennesker fra Piareersarfik i Nuuk har brugt de sidste tre dage på at rydde op i naturen rundt om- og bag Lille Malene samt i Nuuk.

Naalakkersuisoq for Miljø og Natur Kim Kielsen er begejstret for arrangementet og udtaler ’Det glæder mig, at Piareersarfik bruger introugen til at sætte fokus på vores miljø og natur, og at alle eleverne er gået til opgaven med så stort et engagement. Hvis vi alle, hver gang vi bevæger os ud i naturen, husker at tage et par affaldsposer med eller noget henkastet affald med hjem, så kan vi i fællesskab komme langt. Med små skridt, kan vi opnå store forbedringer. Derudover er jeg glad for, at skolen og eleverne har brugt vores Qujanaq udstyr under oprydningen. Det viser opbakning og bevidsthed om vores kampagne for et rent miljø.’

Oprydningen indgår som en del af Piareersarfiks introuge, hvor der sættes fokus på skrald i naturen. Alle de unge er blevet udstyret med affaldsposer, og så gik den store indsamling ellers i gang. Du kan se billeder her, som viser hvor meget skrald, der blev samlet ind i løbet af dagene.

 

Se billeder.


 

Kontakt: Lea Juul Levisen, Departementet for Miljø og Natur.Direkte tlf: 346706, email: lejl@nanoq.gl